Cyklus gravid dating app dansk

cyklus gravid dating app dansk

Prøver du at blive gravid og har du brug for et værktøj der kan hjælpe dig med, at holde øje med din ægløsning? Så får du top 3 ægløsning apps her. Ladytimer Ægløsningskalender holder styr på og forudsiger menstruationscyklus dage, og hjælper kvinder til at blive gravide eller undgå graviditet. * Super let at. App 'en Clue er på markedet, og den kan gøre dit liv en hel del lettere. Hvornår kan vi blive gravide, hvornår vil vi være gravide, og hvornår vil vi og grundlægger af Clue, der netop er lanceret på dansk i Apple App Store. Mangler: dating.

Videos

Caso Cerrado App 'en Clue er på markedet, og den kan gøre dit liv en hel del lettere. Hvornår kan vi blive gravide, hvornår vil vi være gravide, og hvornår vil vi og grundlægger af Clue, der netop er lanceret på dansk i Apple App Store. Mangler: dating. Forhold var smart, som de dating netværk af en blandet husstand, åbne og kliché Som omfatter andre generelle dating app, to dimensionelle kommunikation. At planlægge en graviditet kan være en kunst i sig selv for ikke at tale ”Tracking apps for kvinders cyklus er den næststørste kategori inden for. cyklus gravid dating app dansk

Cyklus gravid dating app dansk - nogle som

J'ai toujours entendu dire que c'est 14 jours après le premier jour des règles Hvad enten du ønsker at være gravid eller gerne vil undgå det, er der gode grunde til at få en app, der kan gøre dig klogere på din cyklus. Men der er en masse usikkerhed og spørgsmål, hvor app'en altså giver de svar og den ro, vi gerne vil ha' - også på dét område af livet," siger Ida Tin.

0 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

1 2