Graviditet køn blødning efter samleje

graviditet køn blødning efter samleje

Blødning efter samleje , mens du er gravid , er almindelige og normalt ikke Hvis du har veerne, der stimuleres af køn og fortsætte efter du er. Er du gravid og bekymret over du bløder fra skeden. Læs her om Kontaktblødning, blødning fra slimhinderne i skeden uden nogen grund eller efter samleje. Bør jeg bekymre mig?? fik en klump i halsen og havde svært ved at sove da jeg så det.. Skal lige siges at det ik bløder nu efter.. Natasja 21+5.

Videos

När kan man bli gravid? Efter min kæreste og jeg har haft samleje her til morgen har jeg haft lidt er i din graviditet, men ellers kunne det jo også være "tegn- blødning ". Bør jeg bekymre mig?? fik en klump i halsen og havde svært ved at sove da jeg så det.. Skal lige siges at det ik bløder nu efter.. Natasja 21+5. De fleste gravide, der bløder efter samleje bliver bange, når de opdager en lille blodplet på lagnet eller ser en lille prik i trusserne (kontaktblødning). Blodet.

Graviditet køn blødning efter samleje - ligeså

Hvis Deres blødning er tungere end ringe pletblødningunderrette din læge straks. Det er ofte også her at de fleste bliver allermest bekymret for at have fremprovokeret noget. graviditet køn blødning efter samleje

0 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

1 2