Udflåd efter ægløsning venskab

Brunt udflåd efter ægløsning eller blodpletter: Hvis du har brunligt udflåd blandet med en smule frisk blod eller pletter med blod, i stedet for din menstruation,  Mangler: venskab. Hej piger. Er nysgerrig efter at vide om i har haft udflåd i begyndelsen af jeres graviditet..?? Tænker især på fra uge 3 og frem til ?? november kl. Så derfor skal man ansøge mig om venskab. .. Det er alt det andet mørke - jeg oplever efter at jeg er blevet gravid, at det bliver nogle gange meget hårdt. Oplevede ikke nogen form brunt udflåd under min første graviditet.

Udflåd efter ægløsning venskab - påstod

Udflåddet er klart og mere slimet end sædvanligt. Er Jeres maver også hårde stort set hele dagen, og hvadsagde Jeres JM til det? Jeg tænker på at købe en af de barnevogne, der ikke har et kendt navn. Jeg har været skruk og taget mig af de små i familien så længe jeg kan huske og denne graviditet har været planlagt længe. Jeg gik ud derfra med en enorm følelse af usikkerhed, og absolut ingen afklaring! Og jeg føler mig også virkelig tarvelig. Har grædt flere gange.

Videos

Pubertet (6:8): Jentetiss og mensen // Puberty: Vagina and menstruation

Udflåd efter ægløsning venskab - 28½ brætpoint

Jeg blev kørt på Hvidovre hospital med ambulance. Har haft ømme bryster, som lige pludselig er væk, slem kvalme i to dage, som nærmest ikke er der mere.

0 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

1 2